Amerikaanse Rouwauto | #1 Uitvaartondernemer | UitvaartStore (2023)

In de UitvaartStore kan je iedere gewenste Amerikaanserouwauto huren. Een Cadillac, Lincoln of Tesla lijkwagen? Wij hebben het! De keuze is reuze en dat maakt het niet gemakkelijk kiezen. Wil je op veilig spelen? Zonder iemand te kort te doen? Kies dan voor een Amerikaanse lijkwagen. Dé lijkwagen bij uitvaarten.

Een rouwauto van het merk Cadillac is het meest gekozen bij uitvaarten. Wij kunnen het weten, wij verhuren ze. Geen enkele andere aanbieder heeft zoveel keuze aan rouwauto's dan de UitvaartStore. Zoek je eenblauwebegrafenisauto? Eenrozebegrafenisauto of toch eenrode? Wij hebben ze en helpen je graag.

(Video) Helmondse uitvaartonderneming in langste rouwstoet

Cadillac is opgericht door Henry Leland op 22 augustus 1902 in Detroit. Het merk staat bekend om zijn luxe en elegante uitstraling. Sinds jaar en dag worden Cadillac's omgebouw tot begrafenisauto's en over de hele wereld gebruikt. In Nederland is Cadillac volgens traditie het meest gebruikte merk voor een begrafenisauto. Je ziet ze op de weg als rouwauto, volgauto of bloemenauto.

In de UitvaartStore kan je eenvoudig en snel een lijkauto kopen. Klik op de gewenste auto en vul de benodigde gegevens in. De auto zal dan netjes op de dag voorrijden. De auto huur je voor een hele scherpe prijs. Wil je toch een ander merk rouwauto? Kijk dan verder in onze shop of neemcontactop met de rouwauto expert!

Rouwvervoer in een luxe Cadillac

Als een dierbare is overleden wacht hem nog een laatste tocht naar zijn uiteindelijke rustplaats. Het vervoer van overleden personen kent een hele geschiedenis. Vroeger werd de overledene door de nabestaanden lopend of per koets begeleid naar de begraafplaats. Nu gaat dat meestal per lijkauto en met verschillende volgauto’s als je dat wenst. Kies hierbij voor een statige auto zoals een Cadillac rouwauto. Wij hebben diverse opties in kleuren en modellen.

(Video) Amerikaanse uitvaartkist - Hoogglans zwart - Tree of Life Shop

Rouwvervoer vroeger en nu

Tegenwoordig kan je gebruik maken van allerlei soorten rouwvervoer. Ook de koets of paard en wagen is nog steeds mogelijk. Daar zijn wel veel meer opties bijgekomen. Het vervoer vul je helemaal naar eigen wens in. Toen er nog geen gemotoriseerd vervoer was en de lijkauto nog niet bestond, werd de overledene in zijn uitvaartkist naar de begraafplaats gedragen of werd de kist op een boerenwagen gezet die werd voortgetrokken door paarden. Ook boten en trekschuiten deden dienst als rouwvervoer in waterrijke gebieden. Onder de adel en de hoge burgerij was een koets in de zeventiende eeuw een populair middel om de overledene in te vervoeren.

Vormen van rouwvervoer

Of je nu een roze rouwauto wilt of een fiets met zijspan; het kan allemaal. Wist je dat je een koets zelfs kunt laten voortrekken door een rouwkoe? Je vult de uitvaart in overeenstemming met de wensen van de overledene in en passend bij de manier waarop hij of zij geleefd heeft. Waarom zou je dat dan niet doen als je kiest voor een lijkauto? Wil je als nabestaanden dichtbij de overledene zijn bij zijn laatste reis? Neem dan samen met de kist plaats in de uitvaartbus. Zo kunnen jullie ook de laatste momenten nog samen doorbrengen.

De Cadillac: een statige begrafenisauto

Cadillac is een Amerikaans merk van luxe wagens. Dit merk is wereldwijd ook de meest gebruikte rouwauto bij begrafenissen en crematies. Dat is niet voor niets. Deze begrafenisauto heeft een statige uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Het voordeel van een lijkwagen is dat deze een langere laadruimte heeft die voldoende groot is om een begrafeniskist in te vervoeren. De lijkwagen kan je gebruiken voor het staatsievervoer op de dag voor de begrafenis of crematie en voor het rouwvervoer op de dag van de uitvaart. Een ander populair Amerikaans merk dat veel gebruikt wordt in het rouwvervoer is de Lincoln.

(Video) Tree of Life Shop - RTL Z - uitvaartkist of uitvaartmand?

De volgstoet

De meeste mensen kiezen naast de lijkwagen ook voor volgauto’s waar de nabestaanden in plaatsnemen. De volgstoet maakt je compleet met een bloemenauto. In deze aparte bloemenauto vervoer je de bloemstukken en kransen zichtbaar en in de open lucht. Kies je voor een blauwe rouwauto, dan huur je bij ons ook de blauwe volgauto’s in dezelfde stijl. Wil je juist de Cadillac begrafenisauto in kleur laten afwijken van de volgauto’s, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. In onze volgauto’s is plek voor zeven mensen.

Het hoeft geen zwart te zijn

Zwart is voor de meeste mensen de kleur van rouw en daarom wordt ook vaak gekozen voor een zwarte Cadillac begrafenisauto. Soms past deze kleur helemaal niet bij de overledene. Voor een begrafenis van een kind kan dit ook niet passend zijn. Een roze rouwauto of een witte auto kan dan beter aansluiten. Wit is daarbij het symbool van de onschuld. Volg hierbij vooral je gevoel.

Laat je rijden

Op de dag van de uitvaart heb je al genoeg aan je hoofd. Je huurt bij ons een rouwauto met chauffeur. Het is lastig om je gedachten bij het verkeer te houden op zo’n emotionele dag. Ook hoef je niet na te denken over de beste route of hoe het ook alweer zat met de verkeersregels voor een rouwstoet. Er is plek voor een bijrijder in de blauwe rouwauto of je neemt plaats in één van de volgauto’s die ook door een chauffeur bestuurd worden. De chauffeur staat gedurende de hele uitvaart tot je beschikking.

(Video) Cadillac Superior Premier 2010 Lijkwagen Rouwauto Grijs België Vlaanderen Nederland Holland

De Uitvaartstore heeft nog meer te bieden

Een rouwauto is niet het enige wat je moet regelen bij de uitvaart van een dierbare. Je kan een uitvaartondernemer inschakelen om je te helpen bij het organiseren van een uitvaart, maar je kan het ook zelf doen. Dit scheelt enorm in de kosten en je vult het precies zo in als je zelf wilt. Wordt het je teveel of zie je het niet zitten om de overledene bijvoorbeeld te verzorgen en te kleden? Dan doen wij dat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bij onduidelijkheden


1# Rouwvervoerder

De UitvaartStore is de rouwvervoerder van Nederland. Wij beschikken over het grootste wagenpark van het land. Daardoor heb je ruime keuze in verschillende merken, kleuren en uitvoeringen. Een lijkwagen is niet zomaar een auto, ieder exemplaar is uniek te noemen. Zoals aangegeven hebben we ook Tesla begrafenisauto's en modellen van Lincoln. Cadillac blijkt echter het meest populair. Hier hebben we dan ook een aantal van staan. Doordat wij zo'n grote collectie hebben zijn we ongetwijfeld de nummer 1 rouwvervoer der van het land. Heb je liever een BMW of Renault lijkwagen? Vraag het de vriendelijke klantenservice.


1# Uitvaartondernemer

Je hebt het waarschijnlijk al gezien maar je bent terecht gekomen in een echte uitvaartwinkel met een schitterend assortiment. Bij ons kan je terecht voor het regelen van een hele uitvaart. Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart, je regelt het in de UitvaartStore. Moet er een overledene overgebracht worden? Of een grafkist worden bezorgd? Wij doen het met de grootste passie voor je. Onze ervaren maar bovenal vriendelijke medewerkers helpen je graag. Ben je op zoek naar een urn ofassieraad, die ga je hier ook vinden. Wat je ook zoekt, we hebben het. Welkom!

(Video) Postmortale veranderingen

Een Uitvaart met een Cadillac

Een uitvaart moet goed geregeld worden. Je moet hier dus goed over nadenken. Laat het niet over één nacht ijs gaan. Zet je wensen op papier en bespreek het met je dierbaren. Moet je een uitvaart regelen voor een ander? Ook dan moet je eerst goed nadenken wat de ander zou willen. 40 procent van de overledenen hebben iets genoteerd of bekend gemaakt bij hun dierbaren. Dit is dus weinig te noemen. Weet je niet zo goed wat je wilt of wat je voor een ander moet regelen? Denk dan eens aan de levenswijze van hem of haar, hier kan je waarschijnlijk al veel inspiratie uit halen. Was het iemand van de heide en de kleur paars? Kies dan voor een heide bloemstuk en een paarse rouwauto. Hier kunnen wij immers ook aankomen. Blijft het moeilijk voor je en krijg je geen inspiratie? Neem dan even contact op met de behulpzame klantenservice. Zij zullen je proberen te voorzien van goede adviezen die je kan gebruiken indien gewenst. Éen ding is zeker, met een Cadillac rouwauto zit je altijd goed. Je krijgt hier geen spijt van.

FAQs

Wat kost een rouwauto huren? ›

De gemiddelde prijs ligt tussen de € 800 en € 1200. Gelieve hier rekening mee te houden. Een lijkkoets is een prachtig sierlijk voertuig die ook gebruikt kan worden voor kinderen. Beschikbaar in wit, grijs en zwart.

Hoe heet een begrafenis auto? ›

De overledene wordt vervoerd door de uitvaartondernemer met een lijkwagen (rouwauto). Voordat u een auto gebruikt als rouwauto, moet u de auto eerst laten keuren door de RDW .

Wat kost een volgauto bij een begrafenis? ›

Wanneer de overledene wordt opgebaard voor condoleancebezoek moet je rekening houden met ongeveer € 500. De kosten voor volgauto's bedragen € 300 – € 350 per volgauto.

Wat kost een witte rouwauto? ›

Rouwauto bordeauxrood of wit € 425,= Volgauto zwart € 310,= Volgauto grijs € 375,= Volgauto bordeauxrood of wit € 435,=

Heeft een rouwauto voorrang? ›

Weggebruikers op een gelijkwaardige kruising moeten dus voorrang verlenen aan de volgauto's van een rouwstoet. Dat moet ook wanneer de rouwstoet van links komt of afslaat. Voor het eerste voertuig in de rouwstoet (doorgaans de rouwauto) gelden de normale voorrangsregels, deze mag dus niet zomaar voorrang nemen.

Hoe hard mag een rouwauto rijden? ›

U vraagt of er afwijkende regels zijn voor de snelheid van rouwauto's op de snelweg. Op de site van de rijksoverheid staan de regels voor voertuigen op de snelweg. Voertuigen mogen alleen op autowegen als zij 50 kilometer per uur kunnen en mogen rijden. Voor autosnelwegen is dit 60 kilometer per uur.

Wie mag een lijk vervoeren? ›

Er bestaan geen wettelijke voorschriften voor het vervoer van een overledene naar een begraafplaats of een crematorium. Dat betekent dat een nabestaanden zoals u de overledene zelf mag vervoeren met eigen vervoer of een gehuurd of geleend busje.

Van wie is de auto bij overlijden? ›

De auto van de overledene is onderdeel van de erfenis en dus erven de erfgenamen gezamenlijk de auto. De erfgenamen zijn verplicht om binnen vijf weken na het overlijden het kentekenbewijs over te schrijven op naam van één van de erfgenamen of een nieuwe eigenaar.

Wat is een Rouwbus? ›

Met de rouwbus of uitvaartbus. maakt het mogelijk om gezamelijk de overledene weg te brengen. Samen tot het laatst en geen zorgen over de rouwstoet volgen, parkeren en de terugreis.

Heeft een lijkwagen altijd voorrang? ›

Rouwstoet heeft voorrang

Als weggebruiker moet u op een gelijkwaardige kruising voorrang verlenen aan de volgauto's van een rouwstoet. Het maakt niet uit van welke kant de rouwstoet komt, of de rouwstoet rechtdoor gaat of afslaat (deze regel geldt niet bij zwaailichten en sirenes).

Waarom loopt er altijd iemand voor de lijkwagen? ›

Het is een ceremonieel gebruik en moet worden gezien als een eerbetoon aan de overledene. Het voorlopen symboliseert de overgang van stilte naar beweging. Meestal loopt de uitvaartverzorger een meter of vijftig om dan vervolgens aan de kant de rouwauto te laten passeren.

Wat aan te trekken naar een begrafenis? ›

Zo kunt u kiezen om een nette rok, jurk of pantalon te dragen. Ook een blouse is zeer gepast tijdens een uitvaart. Welke keuze u ook maakt, het is vooral belangrijk dat u dichte kleding draagt. Daarnaast is het, net zoals bij kleding voor mannen, gebruikelijk dat u donkere kleding draagt.

Wat kost een luxe begrafenis? ›

Een begrafenis kost in Nederland al gauw tussen de € 7.000 en € 11.000. Vaak liggen begrafeniskosten hoger dan de kosten voor een crematie. Dat komt omdat de begrafeniskosten voor een deel bestaan uit grafkosten. Deze grafkosten verschillen sterk per gemeente en liggen tussen de € 800 en € 7.000.

Wat is de goedkoopste begrafenis? ›

Een goedkope begrafenis met plechtigheid kan al vanaf € 980. Daarvoor krijg je de begeleiding van vakmensen met jarenlange ervaring die je een welomlijnd dienstenpakket aanbieden dat, indien gewenst, op maat kan worden uitgebreid. Je weet vooraf exact wat je krijgt en wat de kostprijs is.

Wat kost een koffietafel bij een begrafenis? ›

De kosten van een koffietafel zijn net als de meeste andere uitvaartkosten variërend. De kosten liggen meestal tussen de 8 en 20 euro per persoon, afhankelijk van de locatie en het eten en drinken dat geserveerd wordt. Bij een groot aantal gasten kunnen de kosten dus snel oplopen.

Wie mag een uitvaartstoet doorsnijden? ›

In het Reglement verkeersregels en verkeerstekens is geregeld dat o.a. een uitvaartstoet niet doorsneden mag worden door overige weggebruikers. Door de regeling moeten weggebruikers op een gelijkwaardige kruising voorrang verlenen aan de volgauto's van een rouwstoet, ook als de rouwstoet van links komt of afslaat.

Hoe hard mag een rouwstoet? ›

Hoe hard mag een rouwstoet? Een rouwstoet heeft zich te houden aan dezelfde snelheidslimieten als het overige verkeer. Vaak rijdt een rouwstoet wel een stuk langzamer om zo te zorgen dat de stoet beter bij elkaar blijft en de volgauto's makkelijker kunnen aansluiten bij de rouwauto.

Welke 2 regels gelden bij voor laten gaan? ›

Rechts heeft voorrang, met uitzonderingen

Bestuurders op een onverharde weg verlenen voorrang aan bestuurders op een verharde weg. Bestuurders verlenen voorrang aan een tram. Alle weggebruikers moeten bestuurders van een voorrangsvoertuig voor laten gaan.

Welk voertuig mag de uitvaartstoet niet doorsnijden? ›

Je mag een rouwstoet bestaande uit motorvoertuigen niet doorsnijden. Weggebruikers moeten op een gelijkwaardige kruising voorrang verlenen aan de volgauto's van een rouwstoet, ongeacht van welke kant de rouwstoet komt en ongeacht of de rouwstoet rechtdoor gaat of afslaat.

Wat betekent vlaggen op een lijkwagen? ›

Als de rouwauto volledig zwarte vlaghoezen voert, is er geen overledene in het voertuig. Als de zwarte hoezen van de vlaggen afgehaald zijn en u een vlag met witte strepen ziet, dan wordt er op dat moment een overledene overgebracht.

Hoe noemt een lijkwagen? ›

rouwauto; lijkauto; lijkwagen.

Waarom mag je een lijk niet alleen laten? ›

Hier bestaan geen regels voor. Om een overledene wel of niet thuis op te baren is een vrije keuze. Ook om hem 's nachts alleen te laten. De meeste mensen laten een overledene niet alleen in huis en zorgen voor een wake; dat is een kwestie van gevoel.

Waarom mag een lijk niet in de ambulance? ›

Vanwege de toepasselijke gezondheidswetgeving. Een ambulance mag alleen worden gebruikt voor het vervoeren van patiënten. Vanwege de verplichte aanrijtijden en de grote kosten die het in stand houden van de ambulances met zich mee brengen mag een ambulance geen lijk vervoeren.

Kan je een lijk aanraken? ›

AANRAKEN VAN DE OVERLEDENE

Vaak heeft men de behoefte de overledene aan te raken. Op zich is hier geen bezwaar tegen echter moet men enige voorzichtigheid in acht nemen als het overlijden een gevolg is van een besmettelijke ziekte.

Wie is de eigenaar van de auto? ›

Strikt juridisch genomen is degene aan wie de auto geleverd is de eigenaar. Dat is dus gewoon degene die de auto heeft opgehaald bij de garage, na aankoop. Indien een ander de aankoop heeft betaald, heeft hij een vergoedingsrecht, maar de financier is daarmee nog geen eigenaar.

Kan je geld afhalen na overlijden? ›

De nog levende partner mag echter niet onbeperkt geld opnemen van die rekening. De regel is dat u alleen geld mag opnemen tot het bedrag dat u zelf op de bankrekening heeft gestort. U mag dus geen geld opnemen dat de overledene op de rekening heeft gestort.

Hoe lang duurt repatriëring auto? ›

De duur van het transport is afhankelijk van : De afstand, rijverbod dagen zoals weekenden en de situatie op de weg. De ANWB alarmcentrale informeert je over de actuele duur van het transport van je auto. Afhankelijk van de afstand kan het transport in Europa tot 15 werkdagen duren.

Hoeveel personen in volgauto? ›

In een volgauto mogen maximaal 6 personen vervoerd worden. Heeft u wensen over de kleur van de rouw- en volgauto's dan kunt u deze kenbaar maken. Een rouwstoet kan naast zwart ook in het wit of grijs geleverd worden.

Wat kost het vervoer van een overledene? ›

Repatriëring vraagt daar meer tijd. Rouwvervoer in Nederland is gemiddeld tussen de € 160,– en de € 450,–. Wij hebben eigen rouwauto's en kunnen de kosten hierdoor laag houden.

Wat kost het als iemand overlijd? ›

Je betaalt in 2022 gemiddeld tussen de € 7.000,- en € 10.000,- voor een begrafenis. Hoe hoog de kosten precies zijn, is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Een begrafenis is vaak duurder dan een crematie, een crematie kost gemiddeld namelijk € 5.000,- .

Hoe duur is een begrafenis zonder verzekering? ›

Een begrafenis zonder verzekering kost al snel tussen de € 7.000 en € 11.000. Vaak liggen begrafeniskosten hoger dan de kosten voor een crematie. Dat komt omdat de begrafeniskosten voor een deel bestaan uit grafkosten. Deze grafkosten verschillen sterk per gemeente en liggen tussen de € 800 en € 7.000.

Kun je een doodskist huren? ›

Kan ik een lijkkist huren? Een lijkkist kan niet gehuurd worden. De huurkist van andere Europese landen is niet van toepassing in ons land. Zo kan een lijkkist slecht één maal gebruikt worden om één overledene te begraven en niet meerdere malen.

Hoe lang kan een lijk zonder koeling? ›

U vraagt hoe lang een overledene ongekoeld op een kamer in een verzorgingshuis mag blijven. Dat is in principe onbeperkt.

Hoe mag een lijk vervoerd worden? ›

Een paar voorbeelden:
  • Rouwauto. Dit is nog altijd de meest gekozen manier van vervoeren. ...
  • Vervoer met de eigen auto. Een overledene mag ook in de eigen auto of een daarvoor gehuurde auto vervoerd worden. ...
  • Uitvaartbus. ...
  • Bakfiets of te voet. ...
  • Met de motor. ...
  • Paardenkoets (of koeienwagen)

Wat kost een crematie zonder poespas? ›

Gemiddeld kost cremeren tussen de € 7.000 en € 11.000 in Nederland. De kosten verschillen per crematorium. Hoe duur is een simpele crematie? Uitvaartkosten voor een persoonlijk afscheid liggen al gauw tussen de €6.500 en de €11.000.

Wat kost een gemiddelde crematie 2022? ›

De kosten van een crematie hangen sterk af van je persoonlijke wensen en het aantal gasten dat je uitnodigt. In 2022 kost een crematie in Nederland tussen de 6.500 en 9.000 euro. Wat kost een crematie? Gemiddeld zijn crematie kosten zo'n 7.500 euro.

Wie betaalt facturen na overlijden? ›

Bij een zuivere aanvaarding moet de erfgenaam alle successierechten en dus ook de schulden van de overledene betalen (ook als die schulden het vermogen van de overledene overstijgen). Het vermogen van de overledene wordt dus opgenomen in dat van de erfgenaam via de 'vermenging van vermogens'.

Hoe lang duurt het om een lijk te verbranden? ›

Het crematieproces

De duur van de crematie hangt af van het soort oven, het gewicht van de overledene en de kist. Gemiddeld duurt het verbrandingsproces 55 minuten tot anderhalf uur, maar het kan ook korter of langer duren.

Wat is het schudden van een graf? ›

'Schudden' is in feite een vorm van ruimen van een graf, waarbij de verzamelde resten dieper onder hetzelfde graf ter aarde worden besteld. Die resten tellen dan niet meer als een bijzetting. Zo is er in het graf ruimte gemaakt voor nieuwe begravingen.

Wat is de goedkoopste uitvaart? ›

Goedkope

Uitvaartkosten voor een persoonlijk afscheid liggen al gauw tussen de €7.000 en de €11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €3.195. Hierbij gaat het om een zogenaamde stille crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden.

Doet een crematie pijn? ›

Wat is cremeren? Cremeren is het proces waarbij een overleden lichaam wordt verbrand. Het verbranden van het lichaam doet voor diegene geen pijn, je voelt er dan niks meer van want alleen je lijf is er nog. Bij het regelen van een crematie komt veel kijken.

Kun je zonder kist gecremeerd worden? ›

Bij wet is het niet verplicht om begraven of gecremeerd te worden in een kist. Het enige dat verplicht is is dat het lichaam bedekt is, en bij een crematie is er een platte onderkant en opstaande rand nodig. Dit komt omdat het lichaam anders niet de crematieoven in kan worden geduwd.

Hoe lang blijft een doodskist intact? ›

Grofweg kan je aanhouden dat massief vuren- of populierenhout 10 tot 15 jaar goed blijft. Eikenhout en tropisch hout 25 tot 50 jaar. Wanneer je kiest voor een fineer houten kist, dat is spaanplaat met een heel dun laagje hout eroverheen, moet je rekening houden met een houdbaarheid van een maand.

Videos

1. Livestream: ✞ Uitvaartdienst & Crematie van Vrij Michael Peter Fridjtof
(SDTV Livestream)
2. 𝗘𝗲𝗻 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗮𝗮𝗿𝘁𝗸𝗶𝘀𝘁 𝗺𝗲𝘁 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗳𝗼𝘁𝗼'𝘀
(Persoonlijke Uitvaartkisten)
3. 4 bewijzen dat er leven na de dood is in minder dan 1 minuut.
(Crowd Server1)
4. Met de vlam in de pijp naar de laatste rustplaats
(Omroep Brabant)
5. Gitarist - Jack OHazeldean Live uitvaartmuziek
(Livemuziekuitvaart)
6. Doodskist shoppen
(Ernst Lissauer)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 24/04/2023

Views: 6153

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.